Pruuf Mar

Stef & Tamara (broertje en zus uit Ysselsteyn) timmeren sinds een aantal jaren niet onverdienstelijk aan de weg aan hun Vastelaoves-carrière. In 2017 stonden ze in de halve finale van het LVK met hun liedje ‘Gewoeën umdat ‘t kan’, waarop in 2018 een heuse LVK-finaleplek volgde met het nummer ‘Op weg nòr Maerge’. In 2019 kreeg dit een succesvol vervolg met opnieuw een finaleplaats voor ‘Zoeëmar dat moment’ en in 2020 beleefden Stef & Tamara hun voorlopige hoogtepunt met een vijfde plek op het LVK met hun liedje “Urst Látter”.

Inmiddels staan ze op verschillende podia in Limburg en weten ze op veel plekken de hartjes te veroveren met hun verfrissende manier van optreden. Gedurende een half uur wordt er polonaise gelopen, door de zaal gerend en zelfs akoestisch meegezongen onder begeleiding van muzikale alleskunner Stef. Kortom, genoeg te ‘Pruuve!’.

Stef en Tamara maken zelf hun muziek en schrijven hun eigen teksten. Een origineel duo met hetzelfde vastelaoves-bloed, keer op keer maken ze er op het podium een energiek vastelaoves-feest van!